Postaus on myyntiprosessin tehostaja

Myyvää sisältöä tiedolla, taidolla ja tunteella

Viestintätoimisto Postaus on Aiwoods Oy:n aputoiminimellä toimiva myyntiviestinnän palveluiden suunnittelija ja toteuttaja. Toimistomme sijaitsevat Vimpelissä ja Tampereella, mutta tarjoamme palvelujamme kaikkialle digitaalisten ratkaisujen ja verkkoyhteyksien kautta.

Nimensä Viestintätoimisto Postaus on saanut sosiaalisen median, blogien ja keskustelupalstojen tutusta termistä, postauksesta. Postaus tarkoittaa yksittäistä verkossa julkaistua sisältöä (tekstiä, kuvaa, ääntä tai videota), joka on tarkoitettu jaettavaksi muiden käyttäjien kanssa. 

Toimintatapamme

Emme ole perinteinen mainostoimisto emmekä toisaalta viestintätoimistokaan. Toimimme yleensä asiakasyrityksen myyntiosaston kanssa. Suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä yrityksen oman markkinointiosaston tai viestintätoimiston kanssa asiakaslähtöistä sisältöä ja konkreettisia myynnin työkaluja, jotka tukevat myyntiprosessiasi ja auttavat myyjiä myymään enemmän, nopeammin ja myyntiprosessia tehostaen. Myyjille jää enemmän aikaa varsinaiseen myyntityöhön ja vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa. Samalla asiakkaasi saavat esimerkiksi referenssejä, tarinoita, kokemuksia, tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat heitä löytämään yrityksesi paremmin, huomaamaan tuotteesi ja palvelusi hyödyt sekä tukevat ostopäätöksen syntymisessä.  Oikea-aikaisella myyntiviestinnällä saadaan hyödynnettyä myös lisämyynnin mahdollisuudet entistä tehokkaammin ja huolehditaan siitä, että asiakkaasi on tietoinen toimitusprosessin etenemisestä. Lue lisää myyntiviestinnän eduista.

Suunnittelemme myyntityöskentelyn tukemiseen esimerkiksi sähköposteja ja uutiskirjeitä, jotka tukevat sekä omaa myyntiprosessiasi että asiakkaasi tarpeita hänen ostoprosessissaan. Olennainen osa palveluitamme ovat analysointi, raportointi ja kehitys. Selvitämme, mitä asiakkaat toivovat ja millainen sisältö toimii heidän ostoprosessissaan parhaiten. Katso esimerkkejä myyntiprosessiin suunnitelluista palveluistamme

Kanssamme on helppo toimia, sillä pystymme mukautumaan yrityksesi itse toivomaan toimintatapaan. Haluat sitten yksittäisiä sisältöpalveluita tai laajempia kokonaisuuksia tai tarvitsetpa niitä säännöllisesti tai ainoastaan yhden kerran, autamme yritystäsi laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Sisältömme tuotamme aina haluttuun valmiusasteeseen saakka tekstien toteuttamisesta niiden verkkojulkaisuun ja sosiaalisen median postauksiin.  

Toimimme verkostomaisesti ja löydämme aina sisällöille parhaan mahdollisen toteuttajan. Kannamme vastuun koko projektin ajan aikatauluista, laadusta ja kustannuksista, joten sisällöt tulevat valmiiksi sovitusti. Yhteistyökumppanimme kääntää tarvittaessa tekstit, joten pystymme tarjoamaan palveluitamme myös vientikaupankäyntiin ja -asiakkaille räätälöitynä. Verkostoistamme löytyy myös visuaalisen viestinnän ammattilaisia kuvien ja videoiden toteuttamiseen.

Olemme tehneet viestintää niin kuluttajamarkkinoille, julkishallinnolle kuin yritysten väliseen kaupankäyntiinkin. Asiakkaamme ovat toimineet muun muassa teollisuuden, palvelujen, kuluttajatuotteiden, koulutuksen, ohjelmistojen ja konsultoinnin aloilla.

Käytämme työssämme tekoälyä sisällön suunnitteluun, luomiseen ja analysointiin. Tekoälyn avulla voimme toteuttaa sisällöt kustannustehokkaasti ja tarjota sisältöjä, jotka on suunniteltu toimimaan juuri asiakkaidemme tarpeet huomioivaksi. Lue lisää tekoälyllä toteuttamastamme sisällöntuotannosta blogista.

Varaa aika ilmaiseen myyntiprosessisi tarkastukseen. Tarkastuksen jälkeen teemme yrityksellesi esityksen siitä, kuinka voisimme kehittää myyntitoimintojasi. Tarkastuskonsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Ihmiset

Maarit Liikala on kokenut ja ammattitaitoinen myynti- ja asiakaspalveluhenkilö, joka ymmärtää asiakastarpeet sekä kuluttajamyynnissä että yritysten välisessä kaupankäynnissä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin. Hän on työskennellyt asiakasrajapinnassa yli 20 vuotta ja hallitsee erinomaisesti erilaiset myyntikanavat. Maaritilla on vahva ymmärrys asiakkaiden tarpeista ja osaaminen tuotteiden ja palveluiden viestinnästä myyvällä tavalla. Maarit auttaa teitä parantamaan asiakaskokemustanne ja lisäämään myyntiänne ja kannattavuuttanne oikea-aikaisella ja asiakastarpeisiin vastaavalla markkinointiviestinnällä.

 

takaisin alkuun